משלוח חינם על כל הזמנה מעל 299 ש"ח ועל כל קטגורית המזגנים באתר!
0
0

מדינות פרטיות 

גולש/ת יקר/ה,

פרטיותך חשובה לנו ולכן מדיניות פרטיות זו (“מדיניות הפרטיות“) נועדה להסביר ולתאר לך איזה מידע נאסף במסגרת האתר שלנו ומה השימוש שייעשה בו.

מדיניות הפרטיות חלה על האופן שבו אנו, התותח אביזרי מיזוג ומזגנים (2003) (ד.ש) בע”מ (“החברה“, “אנו“, “שלנו” או “אנחנו“), משתמשים במידע אישי (כפי שיוגדר בסעיף 1 להלן) הנאסף, מתקבל או נשמר על ידינו אודות אנשים בנוגע לשימוש באתר שלנו ובכל השירותים שמוצעים במסגרתו (“האתר” או “השירותים“).

  • מידע אישי“. פירושו כל מידע שעשוי לשמש, לבד או בשילוב עם מידע אחר, לצורך זיהוי אישי של אדם, לרבות, אך לא רק, שם פרטי ושם משפחה, פרופיל אישי, כתובת דוא”ל, כתובת של בית או כתובת פיזית אחרת, או פרטי קשר אחרים.

  • תנאי שימוש באתר. מדיניות הפרטיות מהווה חלק בלתי נפרד מתנאי השימוש באתר, ויחד עם תנאי השימוש הזמינים באתר הם מהווים את התנאים המלאים לשימוש באתר. כל המונחים שאינם מוגדרים במדיניות הפרטיות יישאו את המשמעות שניתנה להם בתנאי השימוש. כדי להבין טוב יותר את כלל השירותים והתנאים באתר, אתה מתבקש לעיין בתנאי השימוש. שימושך באתר יעיד על הסכמתך לתנאים באתר וככל שאינך מסכים להם במלואם, הנך מתבקש שלא לעשות בו כל שימוש.

  • הסכמה ושינוי מדיניות הפרטיות. אינך מחויב מבחינה משפטית לספק לנו מידע אישי, ואתה מאשר בזאת כי מסירת המידע האישי שלך נעשית על פי רצונך החופשי. גלישתך באתר ו/או שימושך בשירותים מהווה את הסכמתך לתנאים של מדיניות פרטיות זו ולאיסוף, עיבוד ושיתוף המידע האישי על ידינו למטרות המפורטות בזאת. אם אינך מסכים למדיניות פרטיות זו, אנא אל תיכנס או תשתמש בכל דרך אחרת בשירותים או באתר. אנו שומרים לעצמנו את הזכות, לפי שיקול דעתנו, לשנות מדיניות פרטיות זו בכל עת והשימוש באתר לאחר ביצוע שינוי כאמור, מבטא את הסכמתך למדיניות הפרטיות העדכנית שבאתר. 

  • סוג המידע האישי הנאסף על ידינו ואופן איסופו. אנו מקבלים ו/או אוספים ממך מידע אישי בדרכים הבאות:

      1. חשבון. ייתכן שעל מנת להשתמש בשירותים שאנו מציעים דרך האתר, תידרש ליצור חשבון או מנוי (“חשבון“). אם תיצור חשבון, תידרש למסור לנו מידע מסוים, כגון שמך, כתובת הדוא״ל שלך, מספרי טלפון וכן סיסמה לשימוש בחשבונך. פרטים אלו יאספו ויישמרו על ידינו. כמו כן, ייתכן שנאסוף מידע מסוים בנוגע לשימושך בחשבון ו/או לשימוש בשירותים, כגון העדפות משתמש, תחומי עניין והעדפות נוספות. 

      2. ‘צור קשר’. אם תפנה אלינו, באמצעות לחצן “צור קשר”, או כל אמצעי אחר במסגרת האתר או בכל טופס מקוון שנעמיד לרשותך, או באמצעות משלוח דוא״ל לכתובת דוא״ל שלנו שתוצג באתר, ייתכן שתתבקש למסור לנו מידע מסוים כגון שמך, כתובתך, כתובת הדוא״ל שלך ואת תוכן הפנייה, וזאת על מנת שנוכל לטפל בפנייתך. פרטים אלו כמו גם פרטי פנייתך יאספו ויישמרו על ידינו.

      3. שיחות מוקלטות. השיחות עמנו מוקלטות לצורכי בקרה וניהול השירות. לכן, אם תפנה אלינו או שניצור עמך קשר טלפוני, בעקבות השארת פרטיך באתר ובכלל, זכור כי השיחה עשויה להיות מוקלטת ולהישמר למטרות אלו. 

      4. רכישות. האתר כולל את האפשרות לרכוש מוצרים ושירותים. אם תבחר לבצע רכישה או להזמין שירות אנו נבקש ממך מידע מספק להשלמת העסקה (פרטים הקשורים אליך, לשירות שהזמנת ו/או למוצרים שהזמנת). מידע כזה יכול לכלול פרטי אשראי ופרטי חשבון וחיוב קשורים, מידע הקשור לחשבוניות ונתונים אחרים הנדרשים לעיבוד ההזמנה. אנו עשויים גם לעדכן נתונים אלו אם תיתן לנו הרשאה לחייב אותך או את כרטיס האשראי שלך בגין חיובים חוזרים, כגון תשלומים חודשיים או תשלומים תקופתיים אחרים. 

      5. קבצי לוג. אנו משתמשים בקבצי לוג. המידע המופיע בקבצי הלוג כולל כתובת IP, סוג דפדפן, חותמת תאריך/זמן, עמודי הפניה/יציאה, פעולות סינון, “הקלקות” וכל מידע אחר העשוי להימסר לנו מהדפדפן שלך ולהעיד על מגמות השימוש באתר שלנו ובקשר אליו. אנו עשויים להשתמש במידע כאמור לצורך ניתוח מגמות, ניהול, שיפור והתאמת השירותים, מעקב אחר תעבורת המשתמש בשירותים ולצורך איסוף מידע דמוגרפי.

      6. עוגיות (Cookies) וטכנולוגיות מעקב אחרות. השירותים שלנו עשויים לכלול שימוש ב”עוגיות”, מזהים אנונימיים וטכנולוגיות מעקב אחרות על מנת שנוכל לספקם ולהציג בפניך מידע המותאם אישית עבורך. קובץ “עוגייה” הוא קובץ טקסט קטן שיכול לשמש, למשל, לאיסוף מידע על פעילות בשירותים. קובצי עוגיות מסוימים וטכנולוגיות אחרות עשויים לשמש להחזרת מידע אישי, כגון כתובת IP, שצוינה בעבר על ידי משתמש. מרבית הדפדפנים מאפשרים לך לשלוט בקבצי עוגיות, כולל אם לקבל אותם או לא וכיצד להסיר אותם. אתה יכול להגדיר כי רוב הדפדפנים יודיעו לך אם תקבל קובץ עוגייה, או שתבחר לחסום קובצי עוגיות באמצעות הדפדפן שלך.

      7. נתוני מכשירים ניידים. אנו עשויים לאסוף מידע מוגבל מהמכשיר לצורך תפעול. מידע כאמור עשוי לכלול את סוג המכשיר, זיהוי המכשיר (ID), חותמות תאריך וזמן של השימוש באתר, סוג דפדפן, שפת דפדפן, תאריך ושעה של הבקשה שלך וה- URL המבוקש. כמו כן, אנו עשויים להשתמש בטכנולוגיית מבוססת מיקום, על מנת לסייע לנו לאסוף נתונים סטטיסטיים מצטברים, אולם לא נשתמש במידע אישי אשר יכול לזהות אותך לצרכים אלו. 

      8. Google Analytics. האתר עשוי להשתמש בכלי הנקרא “Google Analytics” כדי לאסוף מידע אודות השימוש בשירות. Google Analytics אוסף מידע כגון התדירות שבה משתמשים מבקרים בשירות, באילו דפים הם מבקרים כאשר הם עושים זאת, ובאיזה אתרים אחרים עשו שימוש לפני שהגיעו לשירות. אנו משתמשים במידע שאנו מקבלים מ-  Google Analyticsכדי לשמור ולשפר את השירות ואת המוצרים שלנו. אנו לא משלבים את המידע שנאסף באמצעות השימוש ב-  Google Analytics עם מידע המאפשר זיהוי אישי. יכולתה של גוגל להשתמש ולשתף במידע שנאסף על ידי Google Analytics אודות ביקוריך בשירות ושימוש בו, מפורטת בתנאי שירות של Google Analytics, הזמינים בכתובת  ,http://www.google.com/analytics/terms/us.html ועל ידי מדיניות הפרטיות של גוגל, הזמינה בכתובת: http://www.google.com/policies/privacy/. תוכל ללמוד עוד על האופן שבו גוגל אוספת ומעבדת נתונים באופן ספציפי בקשר עם Google Analytics בכתובת http://www.google.com/policies/privacy/partners/. אתה יכול למנוע את השימוש בנתונים שלך על ידי Google Analytics באמצעות הורדה והתקנה של תוסף הדפדפן לביטול הסכמת Google Analytics, הזמין בכתובת https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.  

  • שימוש בשירותי צדדים שלישיים. בנוסף, דע כי אנו עשויים להשתמש בכלים, בתוכנות או בשירותים של צדדים שלישיים, בין היתר, לצורך השלמת רכישה וביצוע עסקאות, ובכלל על מנת לספק חלק מהשירותים הקשורים באתר. בכל מקרה בו תבצע פעולה באתר, אשר כוללת הסתייעות בגורם חיצוני מלבדנו וככל שזהותו ופרטיו מוצגים לך בכל אופן (למשל, באמצעות לוגו בעמוד ביצוע תשלום המתופעל על ידי ספק חיצוני), תהיה כפוף למדיניות הפרטיות של גורם זה ועל אחריותך להתעדכן בה ולוודא כי הנך מסכים לכל בכתוב בה בטרם הנך מבצע פעולה הקשורה בכך. החברה לא תהיה אחראית לכל נזק שייגרם לך, אם ייגרם, כתוצאה ממסירת מידע לגורם שלישי והנך האחראי הבלעדי לכך. 

  • הדרך בה אנו משתמשים במידע אישי. אם אתה מוסר, או אנו אוספים, מידע אישי באמצעות השירותים ו/או האתר, אנו רשאים להשתמש במידע אישי זה בדרכים הבאות, דרך כל ערוץ תקשורת מקובל, כולל דואר אלקטרוני, מסרון ועוד:

      1. על מנת לאפשר לך שימוש באתר; 

      2. על מנת להעניק לך את השירותים שיוצעו באתר מעת לעת; 

      3. על מנת להציע לך שירותים נלווים/ משלימים למוצרים שרכשת באתר (כגון שירותי התקנה ותחזוקה); 

      4. על מנת להפעיל ולשפר את האתר שלנו ואת השירותים הנכללים בו, ובכלל זה, לבקש ממך משוב לאחר שימושך בשירותים;

      5. על מנת שנוכל לערוך בקרה, מחקר ופיתוח שירותים חדשים;

      6. על מנת להתאים מודעות ותכנים שיוצגו לך בעת הביקור באתר לתחומי ההתעניינות שלך ו/או לקבוצת מין או גיל ו/או מקום מגוריך;

      7. על מנת להתאים ולהציע לך מוצרים או שירותים המתאימים להעדפותיך;

      8. על מנת להשלים את העסקאות שביצעת דרך האתר ולספק לך את המוצרים או השירותים שרכשת דרך האתר;

      9. על מנת לענות על פניותיך אלינו במסגרת האתר;

      10. על מנת ליצור קשר עמך, לשם משלוח תכנים הנוגעים לשימושך באתר, לשירותים, לעסקאות שביצעת באמצעות האתר ואספקת המוצרים;

      11. על מנת לדוור לך דיוורים, לרבות דרך דיוור ישיר, מידעים, מבצעים, חומרים שיווקיים ופרסומיים אודותינו ו/או אודות מי מטעמנו, לרבות חברות קשורות ושותפינו העסקיים. לצרכים משפטיים ולהתגוננות בהליכים מכל סוג.

      12. לכל מטרה אחרת, המפורטת במדיניות פרטיות זו או בתנאי השימוש של האתר, או לכל מטרה אחרת אשר לגביה תתקבל הסכמתך.

  • שיתוף במידע אישי.

אנו עשויים לשתף מידע אישי ו/או את המידע שנאסף על פעילותך באתר במקרים הבאים:

  1. עם נותני שירותים, אשר מסייעים לנו בפעילות האתר, לרבות ספקי שירותי ענן וספקים שמספקים לנו תפעול, שיווק, מחקר, אבטחת מידע, עיבוד המידע האישי וכיו”ב; 

  2. עם חברות הקשורות, נותני שירותים, ושותפים עסקיים, על מנת שיוכלו לסייע לנו במתן השירותים לרבות ביחס לאספקת השירותים או המוצרים אותם רכשת באתר ו/או למתן שירותים נלווים/ משלימים למוצרים שרכשת באתר (כגון שירותי התקנה ותחזוקה);

  3. אם אנו מאמינים בתום לב כי חשיפה של מידע כזה מועילה או נחוצה כדי: (א) לציית לדין החל; (ב) לאכוף את התנאים שלנו, כולל חקירות של הפרות אפשריות שלהם; (ג) לאתר, למנוע או לטפל בדרך אחרת בנושאי הונאה או אבטחה; או (ד) להגן מפני פגיעה בזכויות החברה, המשתמשים שלנו, שלך או של הציבור;

  4. אם נידרש על פי דין להעביר לצדדים שלישיים מידע כאמור, לרבות אם יתקבל בידינו צו שיפוטי המורה לה למסור מידע כאמור או במענה לבקשה מרשות אכיפה או רשות ממשלתית או ציבורית אחרת.

  • שימוש במידע אנונימי. אנו עשויים להשתמש במידע אנונימי (כהגדרתו להלן) או לגלותו לנותני שירות צד ג’, על מנת לשפר את שירותינו ואת חוויית המשתמש שלך במסגרת השימוש באתר. כמו כן, אנו עשויים לגלות מידע אנונימי (בתמורה או ללא תמורה) לצדדים שלישיים, לרבות למפרסמים ושותפים. “מידע אנונימי” משמע מידע שאינו מאפשר זיהוי של משתמש אינדיבידואלי, כגון מידע מצטבר אודות השימוש בשירותים.

  • הגנה על פרטיות קטינים. האתר אינו מיועד לשימושם של קטינים ואין בכוונתו לאסוף מידע אישי אודות ילדים מתחת לגיל 18. אם אתה מאמין שעשוי להיות לחברה מידע כזה, נא צור עמנו קשר בכתובת המייל המצוינת בסעיף 15 להלן. אנו רשאים, אך לא מחויבים, לבצע בדיקות ולאסוף כל מידע שיידרש בכדי למנוע מילדים מתחת לגיל 18 להשתמש באתר.

  • אבטחה. אנו מיישמים באתר מערכות ונהלים לאבטחת מידע. בעוד שמערכות ונהלים אלה מצמצמים את הסיכונים לחדירה בלתי-מורשית למחשבי החברה, אין בהם בטחון מוחלט. לכן, למרות שאנו שואפים לעשות שימוש באמצעים מקובלים וסבירים על מנת להגן על המידע האישי שלך, אנו לא מתחייבים שהאתר יהיה חסין באופן מוחלט מפני גישה בלתי-מורשית למידע המאוחסן בו. אם יש לך שאלות כלשהן לגבי אבטחה, תוכל ליצור איתנו קשר בכתובת המייל המצוינת בסעיף 15 להלן. 

  • הסרה. תוכל לבחור שלא לקבל מאתנו הודעות דוא״ל פרסומיות, SMS או הודעות דוא״ל אחרות בנוגע לשירותים, למשל, באמצעות לחיצה על קישור הסרה מרשימת התפוצה, שיופיע בהודעות הפרסומיות כפי שנדרש בדין. לתשומת לבך, אף אם תבחר שלא לקבל מאתנו דוא”ל/SMS פרסומי, נוכל לשלוח לך הודעות בעלות אופי שירותי ו/או תפעולי, לרבות כתגובה לפניותיך אלינו ו/או במענה לרכישה שביצעת דרך האתר. 

  • זכויות נשואי מידע. אנו מעוניינים לשמור על מידע אישי מדויק. הנך רשאי לעיין במידע עליך המצוי במאגר המידע שלנו, ובמידה שמצאת שהמידע אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, הנך רשאי לפנות אלינו באמצעות כתובת המייל המצוינת בסעיף 15 להלן בבקשה מפורטת, לתקן או למחוק את המידע כאמור, הכל בהתאם ובכפוף להוראות חוק הגנת הפרטיות, תשמ”א – 1981. שים לב, כי אם תבחר למחוק את המידע כאמור, ייתכן ולא נוכל להעניק לך את השירותים. 

  • מיזוג, מכירה או פשיטת רגל. אם נירכש על ידי – או נמוזג עם – חברת צד ג’, או במקרה של פשיטת רגל או אירוע דומה, אם שומרים על הזכות להעביר או להמחות את המידע אודותיך (לרבות מידע אישי שנמסר על ידך או שנאסף על ידינו) לצד שלישי בקשר עם אירועים כאמור.

  • דין ומקום שיפוט. על מדיניות הפרטיות יחולו אך ורק דיני מדינת ישראל, ואך ורק לבית המשפט בתל-אביב תהא הסמכות הבלעדית והייחודית בכל תביעה בקשר למדיניות פרטיות זו. 

אם יקבע בפסק דין או בהחלטה שיפוטית סופי/ת וחלוט/ה כי אין תוקף לחלק כלשהו במדיניות פרטיות זו, יהא בטל אותו חלק בלבד וכל שאר חלקי מדיניות פרטיות זו יעמדו בתוקפם וימשיכו לחייב אותך. אתה מסכים כי יש ליתן למדיניות פרטיות זו את הפרשנות והתחולה הרחבים ביותר על מנת לקיימם או כל חלק מהם.

  • שאלות ופניות. בכל הערה או שאלה בנוגע למדיניות הפרטיות של החברה, נא פנה אלינו לכתובת shivuk.totach@gmail.com



עודכן לאחרונה: נובמבר 2022.

0
    0
    הסל שלך
    הסל שלך ריקחזרה לחנות

    אתר זה עושה שימוש בעוגיות (cookies) בהתאם למדיניות הפרטיות. המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. מדיניות הפרטיות